Liefdesdrama Twee Vrouwen te zien in Atlas Theater

EMMEN

Na het overdonderende succes van de toneelversie van ‘De ontdekking van de hemel’ wordt met ‘Twee Vrouwen’ opnieuw een theaterbewerking van een boek van Harry Mulisch gemaakt. De poëtische en buitengewoon heldere liefdesroman verscheen in 1975 en is niet voor niets inmiddels 27 keer herdrukt en succesvol verfilmd.

Na het verbreken van een kinderloos gebleven huwelijk krijgt Laura een verhouding met een veel jongere vrouw. Dit zet haar leven volledig op de kop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. Wanneer de ex-echtgenoot het niet kan laten tussenbeide te komen, is dat de voorbode van enige dramatische ontwikkelingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Een kolfje naar de hand van de topacteurs Renée Soutendijk, Chris Tates en Roos van Erkel.

Informatie

Twee Vrouwen is op woensdag 17 mei vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie