Uitduel Hurry-Up op scherm in sporthal

ZWARTEMEER

De returnwedstrijd in de halve finale van de Challenge Cup voor handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartmeer staat zaterdag 29 april op het programma. De club uit het grensdorp speelt dan - in de Portugese hoofdstad Lissabon - een duel tegen grootmacht Sporting CP.

Voor alle fans die niet naar het Zuid-Europese land kunnen afreizen, heeft de club uit Zwartemeer een mooie oplossing bedacht. De wedstrijd wordt live op een groot scherm uitgezonden in de eigen Concrete People Arena.

Connectie

Het bestuur van de vereniging heeft connecties met een televisiestation uit Portugal en kan tijdens het duel beschikken over een rechtstreekse satellietverbinding met de Portugese zender. Om de kosten voor het grote scherm in de sporthal enigszins te dekken, vraagt de club vijf euro entree. Hierbij zit één consumptie inbegrepen. Kaarten zijn online te koop.

Auteur

Redactie