Atlas Theater start kaartverkoop nieuw seizoen

EMMEN

Theatertickets voor het seizoen 2017/2018 zijn vanaf maandag 24 april te bestellen via de website www.atlastheater.nl. Het belooft volgens een zegsvrouw van het Emmer theater een prachtig nieuw seizoen te worden.

Zo brengt de Staatsopera van Tatarstan het meesterwerk Die Zauberfleute in een Harry Potter-achtige sfeer en is Jochem Myjer maar liefst drie dagen te gast is in het Atlas Theater. Verder betrekt Terror in een bloedspannende rechtszaak het publiek als jury en daarnaast wordt de bezoeker tijdens The Backstage Comedytour op de meest bijzondere plekken achter de schermen verrast met korte optredens van onder meer Javier Guzman en Alex Ploeg.

Sirene Sale

De eerste maandag van de maand stipt om 12.00 uur - wanneer het luchtalarm getest wordt - start bij het Atlas Theater de zogeheten Sirene Sale. Op dat moment is er één voorstelling die voor de helft van de prijs in de verkoop gaat. De hoeveelheid tickets is beperkt en de actie is 24 uur lang geldig.

Auteur

Redactie