Voorronde NK schoolvoetbal bij Germanicus

COEVORDEN/STEENWIJKSMOER

De voorronde van het nationaal kampioenschap schoolvoetbal staat op woensdag 19 april vanaf 14.00 uur op het programma op de velden van de Coevorder voetbalvereniging Germanicus. Dat meldt Kain Hoogeveen - hij loopt stage bij Germanicus - namens de organisatie van Schoolvoetbal Coevorden.

Een ticket voor de regionale finaleronde en de wisselbokaal staan op het spel. Er wordt in twee poules van vier teams gestreden. De Coevorder finale begint om 17.30 uur op het hoofdveld van sportpark De Pampert. Er doen acht scholen mee: het gezamenlijke team van de brede school Som, Paul Krugerschool, Parkschool, Willibrordusschool, obs Buitenvree, twee teams van cbs Dr. Picardt en rkbs Sint Theresia (Steenwijksmoer).

Auteur

Redactie