Noord Nederlands Toneel naar Atlas Theater

EMMEN

In Carrousel slepen de acteurs van het Noord Nederlands Toneel, de dansers van Club Guy & Roni en de muzikanten van Asko|Schönbergs K[h]AOS je mee in een uitputtende competitie, die wordt gadegeslagen door toeschouwers voor wie het leed van de deelnemers een vorm van vermaak is.

Regisseur Guy Weizman vraagt zich af hoe het toch komt dat veel mensen - waaronder hijzelf - zo graag naar het lijden van een ander kijken tijdens sportwedstrijden, reality-shows, het journaal, films, social media of theatervoorstellingen. Brengt het je eigen geluk net iets meer binnen handbereik? Wat Carrousel ons ook laat voelen is de enorme kracht van het leven, die - wat er in onze levens ook gebeurt - altijd doordraait. Het NNT staat op zaterdag 22 april vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie