Lezing in Bibliotheek Sleen over ‘nut en noodzaak stilte’

SLEEN

Aletta Nieboer geeft dinsdagavond 18 april vanaf 20.00 uur een interactieve lezing in Bibliotheek Sleen. De lezing gaat over het nut en de noodzaak van stilte.

Volgens Nieboer - zij is natuurgeneeskundig therapeut - is stilte een voorwaarde om op het eigen innerlijk kompas te kunnen varen. “Helaas is stilte in onze huidige maatschappij steeds minder voorradig”, stelt zij. In haar lezing vertelt Nieboer hoe mensen zich kunnen verbinden met de innerlijke stilte van zichzelf en welke voordelen dat met zich meebrengt. “Effectief gebruik van de stilte betekent dat er innerlijke rust ontstaat. Dat maakt het alledaagse leven eenvoudiger. Stilte draagt op die wijze bij aan geluk.” Leden van de bibliotheek betalen 3,50 euro om de lezing bij te wonen. Niet-leden betalen 5 euro. Meer informatie: mail naar info@bibliotheeksleen.nl, bel 088-0128260 of surf naar de websites www.sinneflecht.nl en www.bibliotheeksleen.nl.

Auteur

Redactie