Ronald Snijders met Welke Show naar Emmen

EMMEN

Absurdist Ronald Snijders schreef onder meer de bestseller ‘De Alfabetweter’, is wekelijks te horen bij Giel op 3FM en te lezen in Het Parool. Was hij in zijn vorige ‘One Man Show’ nog een dolgedraaide tv-quizmaster, in Welke Show staat de echte Snijders op, met bigband.

Ook leest hij wederom voor uit eigen werk. En: er zal níet worden gespot met theaterwetten. Zijn vorige ‘One Man Show’ werd getrakteerd op een sterrenregen: “Absurdisme van de bovenste plank. Hij gaat verder waar Kamagurka ophoudt”, aldus de Volkskrant. Ronald Snijders is op zaterdag 22 april vanaf 20.30 uur te zien in het april vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Zie de site www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie