Game-event op Zuidenveldfestival Sleen

SLEEN

Tijdens het Zuidenveldfestival in Sleen vindt op zaterdag 8 juli een game-event plaats. De beste spelers van de kernen van het Zuidenveld spelen dan een FIFA 17-competitie.

Die dag vindt ook een open FIFA 17-toernooi plaats voor games uit het gebied van het Zuidenveld. Elke kern levert voor de competitie vier deelnemers - twee teams van twee spelers - in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Naast de kernencompetitie wordt dus een toernooi gehouden voor overige gamers. Ook hiervoor geldt een leeftijd voor de deelnemers van 8 tot 18 jaar. Aan dit toernooi kunnen maximaal 64 koppels meedoen. De opzet van het toernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor dit toernooi is inschrijving nodig. Deelname is gratis. Inschrijven: www.dutchgamemasters.nl/inschrijven-zuidenveld-festival-sleen-8-juli.

Auteur

Redactie