Informatieavond in Dalen over cursus vrijwilligers werven

DALEN/COEVORDEN

Steunpunt Vrijwilligerswerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden verzorgt samen met SportDrenthe op maandagavond 29 mei een informatieavond over de cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’. De cursus is gebaseerd op persoonsgerichte werving van vrijwilligers.

De avond is alleen toegankelijk voor sportclubs en verenigingen in de gemeente Coevorden en vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in restaurant en zalencentrum Cornelis in Dalen. Aanmelden voor de informatieavond kan tot 15 mei. Stuur een e-mail naar steunpuntvrijwilligerswerk@mwcoevorden.nl met informatie over het aantal personen. Meer informatie en vragen: zoek contact met Jan Broekema via 085-2735256. Hij is coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij MWC. Meer informatie over de cursus staat op de website www.meerinkorteretijd.nl.

Auteur

Redactie