FC Emmen verlengt met Dennis Telgenkamp

EMMEN

FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 29-jarige goalie die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij en blijft dus in ieder geval tot medio 2018 in Emmen.

Dennis Telgenkamp: “De afgelopen twee seizoenen in Emmen zijn me uitstekend bevallen, ik voel bovendien veel waardering over mijn bijdrage aan het elftal. Aangezien ik elke dag met plezier naar de club ga en voldoende uitdaging en ambitie proef bij Emmen, heb ik al vroeg in het seizoen de intentie uitgesproken te willen blijven. Het voelt daarom erg goed maar ook logisch om onze samenwerking voort te zetten.”

Steunpunt

Manager voetbalzaken Jan Korte: “Dennis Telgenkamp heeft zich de afgelopen seizoenen onbetwist als eerste keeper laten zien. Hij is het betrouwbare steunpunt van de defensie, laat zich door zijn spelhervattingen ook in aanvallend opzicht gelden en is met zijn ervaring en leiderschap belangrijk voor de groep. Mede dankzij Dennis zijn we op weg om het laagste aantal tegentreffers in tien jaar tijd te realiseren. We zijn dan ook zeer content dat hij zich in deze fase committeert aan ten minste nog een seizoen keepen bij Emmen. Helemaal omdat ook andere clubs interesse in hem toonden.”

Auteur

Redactie