Singer-songwriter Ben Reel op herhaling in Rue de la Gare

EMMEN

De Ierse singer-songwriter Ben Reel trad vorig jaar voor het eerst op in café Rue de la Gare in Emmen. Dat smaakte naar veel meer. Hij komt op veler verzoek daarom op zaterdag 15 april opnieuw naar het Emmer café. Tijdens het concert wordt hij begeleid door de Haarlem Boys.

Ben Reel is een geweldige zanger. Zijn stem lijkt op een kruising tussen Marvin Gaye en Bruce Springsteen. Toch is zijn muziek niet traditioneel Iers. Ben Reel is tekstueel de moderne versie van de sixties protestzanger. Een moderne singer-songwriter, met pakkende popsongs richting Americana en Rock. Hij deed ook al regelmatig met veel succes, showcases in Nashville en New York. In 2015 verscheen zijn cd 7th. Het concert van Ben Reel begint om 23.00 uur. De toegang is gratis.

Auteur

Redactie