Erik van Muiswinkel laat zichzelf alle hoeken van de ring zien

EMMEN

Erik van Muiswinkel is terug in het theater met zijn nieuwe voorstelling De Olieworstelaar en hij is klaar voor de volgende ronde! Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino neemt hij het in De Olieworstelaar tegen Erik van Muiswinkel op.

Een veel geduchtere tegenstander. In een reeks schermutselingen - over bijvoorbeeld UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh - laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle alle hoeken van de ring zien, want het is ook een keertje mooi geweest. De voorstelling De Olieworstelaar is gespierd cabaret van een theatrale mannetjesputter.

Stevige grappen

Een grappig, grimmig en uitputtend man-tegen-man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet én het publiek laat winnen. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes. Kortom: Erik van Muiswinkel op zijn best! Erik van Muiswinkel staat op woensdag 12 april vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie