Feest tijdens eerste zomerweekend in Schoonoord

SCHOONOORD

Stichting Dorpsactiviteiten Schoonoord houdt dit jaar voor het eerst een zomerweekend op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni. Dan worden verschillende activiteiten gehouden voor voor jong en oud.

De band De Moeflons en Gigant FM komen vrijdagavond langs. Een dag later worden een kinderdisco en een bingo gehouden en ‘s avonds staan de Partycriminals en Gigant FM op het podium om het zomerweekend feestelijk af te sluiten.

Kaartverkoop

De kaarten voor de vrijdagavond kunnen gekocht worden bij Coop Venema Schoonoord en Eetcafé Molenzicht. Opgeven voor de bingo kan bij de genoemde supermarkt. De kosten voor de vrijdag zijn 10 euro, voor de zaterdag 15 euro en een combiticket kost 20 euro. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Auteur

Redactie