Wilbert Arends traint NKVV ook in vijfde klasse

DALERPEEL/NIEUWE

KRIM/EMMEN - Wilbert Arends is ook komend seizoen trainer van NKVV uit Dalerpeel. De Nieuwe Krimse Voetbal Vereniging degradeerde afgelopen weekend naar de zaterdag vijfde klasse. De Emmenaar Arends nam in februari bij NKVV het stokje over van Erik Eefting, die voortijdig afscheid nam van de zaterdagclub.

NKVV speelde ook vorig seizoen in de vierde klasse en werd destijds knap achtste, maar de selectie zag coach Bert Doldersum vertrekken naar buurman Dalen. Dit voetbalseizoen kwam de ploeg van Arends tot slechts drie punten. Die punten werden behaald op bezoek bij Sweel. Tegen Sweel werd NKVV in mei 2015 kampioen als vijfdeklasser. Een jaar later pakte Sweel de titel in de vijfde klasse. Onder leiding van Arends speelt NKVV dit seizoen in 4D nog tegen SVBO, buurman SCN, Bruchterveld en Hoogeveen.

Auteur

Redactie