‘Hilarische en grimmige sprookjesmusical’ in Atlas Theater

EMMEN

Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim (onder meer Sweeney Todd en West Side Story) creëerde met de hilarische en grimmige sprookjesmusical voor volwassenen ‘Into the woods’. Dat is een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen.

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het ‘Lang En Gelukkig’ waar iedereen op hoopt?

Hitmusical

Na Broadway en West End is nu de meeslepende en oorstrelende hitmusical Into the woods - met een topcast waaronder Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek, René van Kooten plus een vijftienkoppig orkest - op donderdag 13 april vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie