Doorloper met Joyce Capellen: ‘Ik geniet van iedere dag’

BARGER-COMPASCUUM

Joyce Capellen is 22 jaar en woont in Barger-Compascuum. De studente commerciële economie is eigenaar van JC Promotion & Events en gaat zaterdag 1 april voor de titel Miss Beauty of Drenthe. Lees meer over haar in deze editie van de Doorloper.

Een relatie? “Momenteel niet.” Barger-Compascuum is voor mij... “Mijn thuis waar ik lekker mezelf kan zijn.” Als ik de baas van Barger-Compascuum zou zijn, dan... “Zou ik ervoor zorgen dat het dorp bekender wordt in Nederland.” Ik ging altijd stappen in de plaatsen... “Amersfoort, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Ridderkerk en Harderwijk.” Als het Nederlandse springteam (paardensport, red.) wint, dan.. “Is dit een reden voor een feestje.” Ik weet nog goed wanneer en op wie ik voor de eerste keer verliefd was. Dat was... “Op Sjors. Dat was op de basisschool toen ik nog in Amersfoort woonde.” De laatste keer dat ik goed gelachen heb, weet ik nog goed... “Dat was donderdag nog. Ik lach heel veel en geniet van iedere dag in het leven!” En dat ik huilde ook... “Ik ben finaliste van Miss Beauty of Drenthe 2017, omdat ik graag een rolmodel wil zijn voor jongere meiden. Een meisje zei laatste nog tegen mij dat ze het heel moeilijk had, maar toen dacht aan mij. Zij dacht aan wat ik meegemaakt heb en dat ik toch altijd doorzette om hetgeen te behalen wat ik wil en nooit heb opgegeven. Dit was de motivatie voor haar om door te gaan. Dit vond ik zó mooi.” Het beste boek dat ik ooit gelezen heb, is... “Evermore. Dat is een fantasy waarbij je even in weg kan dromen.” Je kunt me wakker maken voor... “Een leuk dagje weg of chocolade.” Het eerste wat ik doe als ik na mijn werk thuiskom is... “Mijn paardjes en huskies gedag zeggen.” Als ik niet in Barger-Compascuum zou wonen, dan... “Zou ik waarschijnlijk in Canada of Amerika wonen. Dat is altijd al een droom geweest.” Ik zou graag de volgende persoon willen nomineren voor een lintje... “Mijn ouders. Zij zijn mijn grote voorbeelden en hebben mij altijd geleerd dat je altijd moet vechten voor wat je wil bereiken.” Wat ik vroeger wilde worden is... “Ondernemer of weddingplanner.” Wat ik uiteindelijk geworden ben, is... “Eigenaar van het evenementen- en promotiebureau JC Promotion & Events. Momenteel organiseer ik een groot feest en de titelstrijd Miss Klazienaveen. Mijn droom is dus uitgekomen!” Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt is... “Dit is het moment dat ik voor het eerst mijn eigen paardje kocht, toen ik mijn eigen bedrijf startte en dat ik mijn eerste opdracht kreeg én het moment dat ik te horen kreeg dat ik door was naar de finale van Miss Beauty of Drenthe. Drie dromen die zijn uitgekomen! Hoogtepunten, dromen en ambities heb ik nog genoeg en ik probeer altijd het beste uit mijzelf te halen.”

Meedoen

Meedoen aan deze rubriek Doorloper? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar de redactie: zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie