Roodkapje De Musical in Emmen | Win vrijkaarten

EMMEN

De nieuwe sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment - Roodkapje De Musical - is een heerlijke familievoorstelling voor jong en oud. Op zaterdag 8 april vanaf 15.00 uur is het feest in het Atlas Theater. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan garant voor hilarische scènes, die jong en oud tranen van het lachen bezorgen.

De mooie Roodkapje (Maud Mulder) vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat de gemene vrouw van Gerrit – Tina - iets heel anders van plan is. Zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Prijzenpakket

De kinderen kunnen meedoen aan een verkleedwedstrijd. Zij maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet and greet en kan er nog geswingd worden tijdens Oma’s Meezingfeest in de foyer van het theater. Reserveren: www.atlastheater.nl of bel 0591-850856. Zie ook www.vanhoorne.com/roodkapje.

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans op een setje van twee vrijkaarten. Stuur om kans te maken uiterlijk maandag 3 april een mail met naam- en adresgegevens naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie