Hurry-Up houdt na winst zicht op halve finale

EMMEN/ZWARTEMEER

JMS Hurry-Up uit Zwartemeer heeft na een 28-24 thuisoverwinning op HKM Sala uit Slowakije nog alle kans op het bereiken van de halve finales van de Challenge Cup.

Komend weekeind is de return in Slowakije. De eerste helft ging qua spel en score gelijk op. De ploegen gingen rusten met een 12-12 stand. In het tweede bedrijf speelden de mannen van Martin Vlijm alle schroom van zich af en begonnen ze goed te spelen. Het resulteerde op een gegeven moment in een voorsprong 25-18. In plaats van de genadeklap uit te delen, kwamen de Slowaken terug in de wedstrijd. De Europese kwartfinale eindigde zoals gezegd in 28-24. Dat zagen ook de 1500 toeschouwers in Sporthal Angelslo, gelegen in de gelijknamige wijk in Emmen.

Auteur

Redactie