Week van het geld gestart in gemeente Emmen

EMMEN

De Emmer wethouder Bouke Durk Wilms gaf maandag in het Atlas Theater het startsein voor de Week van het geld. Tijdens de landelijke Week van het geld - tot en met 31 maart - biedt de gemeente Emmen alle leerlingen van groep 8 in de gemeente Emmen een voorstelling aan in het genoemde theater over omgaan met geld.

De voorstelling wordt gegeven door Mike-E en Spike-E. Niet minder dan 684 leerlingen van dertig basisscholen in de gemeente Emmen komen langs. Naast het aanbieden van de voorstelling geeft de gemeente Emmen op donderdag 30 maart - in samenwerking met Stichting Knip en vrijwilligers - gastlessen over omgaan met geld op het voortgezet onderwijs. Locaties van de gastlessen zijn het Hondsrug College, Carmelcollege, Terra Emmen, Esdal College en de Mytylschool. Ongeveer 700 leerlingen krijgen een gastles.

Auteur

Redactie