Verkiezing 't Emmer doempie van 't jaor: tien kanshebbers

EMMEN

In februari is de verkiezing ’t Emmer doempie van ’t jaor (2017) van start gegaan.

De jury heeft alle initiatieven beoordeeld en de volgende organisaties genomineerd: Stichting Speelz, Stichting Eerste hulp voor minima, Stichting Thuiskomen, Leger des Heils, Sociaal warenhuis, Stichting Kledingkringloop Nieuw-Weerdinge, Stichting Artiestengala Emmer-Compascuum, Sinterklaas- en zwarte piet huis Emmermeer, Eettafelproject Noorderbreedte en de Syrische vrouwengroep. Tot en met 13 april kan gestemd worden op de genomineerde initiatieven. Inwoners van de gemeente Emmen kunnen eenmalig digitaal hun voorkeurstem uitbrengen via www.gemeente.emmen.nl. De winnende organisatie wordt op 20 april wereldkundig gemaakt door de Emmer wethouder Jan Bos. Voor de winnende organisatie ligt 8000 euro klaar, voor de nummer twee 4000 euro en voor de nummer drie 3000 euro.

Auteur

Redactie