Jubileumeditie Kom in de Kas in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Klazienaveen openen op zaterdag 1 april - van 10.00 tot 17.00 uur - en op zondag 2 april - van 11.00 tot 16.00 uur - de deuren voor het publiek tijdens de veertigste editie van Kom in de Kas. Het startsein wordt op 1 april om 10.00 uur gegeven door de nieuwe Emmer burgemeester Eric van Oosterhout.

Dat startsein vindt plaats bij BCK aan De Gantel 12 in Klazienaveen. Bij BCK is een tentoonstelling ingericht door leerlingen van AOC De Groene Welle uit Zwolle. ‘Kerk in de Kas’ staat 2 april vanaf 10.00 uur op het programma bij Van Dijken (Sulabra bv) aan De Langendijk 7a. Vanaf 16.00 uur worden bloemen, planten en andere producten die bij de tentoonstelling te zien zijn verkocht. Voor kinderen zijn er activiteiten. Zij kunnen een prijs winnen door mee te doen aan een kleurwedstrijd. De entree is gratis.

Auteur

Redactie