Wildman Run tijdens Zuidenveldfestival Sleen

SLEEN

Tijdens het Zuidenveldfestival van 6 tot en met 9 juli in Sleen is de Zuidenveldcompetitie tussen de acht Zuidenveldkernen in een nieuw jasje gestoken. Voor deze (voormalige) achtkamp zijn nieuwe onderdelen bedacht. Eén daarvan is de Wildman Run.

Over een afstand van vijf of tien mijl door en rond Sleen kunnen de ‘wilde mannen en vrouwen’ de uitdaging aangaan met mulle zandpaden, diepe sloten en zware obstakels. Voor de jonge fanatiekelingen van deze activiteit is er een kidsrun van twee mijl. De deelnemende teams uit de kernen van de competitie moeten als eerste over de finish zien te komen. Voor de overige deelnemers gaat het niet om de tijd, maar is de uitdaging weggelegd om de run zo goed mogelijk te voltooien. De start en finish zijn bij het Ons Centrum-gebouw aan de Brink in het hartje van Sleen. Aanmelden: www.wildmanrun.nl.

Auteur

Redactie