Filmhit De Marathon als musical in Atlas Theater | Win vrijkaarten

EMMEN

Een rauwe, ontroerende musical vol humor over vier underdogs met het hart op de juiste plaats. Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater, met originele muziek van Thomas Acda. De filmhit veroverde vele harten en wordt vertaald naar een voorstelling die nu al de must-see van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands.

Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met bier, broodjes bal en sigaretten. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineus idee om gesponsord de marathon te lopen. Welgeteld 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje... Gaat dat lukken? De vrienden gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega en oud-marathonloper Youssoef om de garage van hun makker te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish. Naar het idee van Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk, doorspekt met nieuwe nummers van Thomas Acda. De regie is in handen van Job Gosschalk, bekend van Alles is Liefde, ’t Schaep met de 5 Pooten en De Zevende Hemel. De Marathon is op zaterdag 1 en zondag 2 april vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans op een setje van twee vrijkaarten voor één van de twee voorstellingen. Stuur – om kans te maken – daarvoor uiterlijk maandag 27 maart een e-mail met naam- en adresgegevens naar het adres zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Auteur

Redactie