Bouw Emmer kindcentrum bereikt hoogste punt

EMMEN

De bouw van het kindcentrum in de Emmer wijk Emmerhout gaat in een rap tempo. Inmiddels zit het dak erop en wordt de binnenkant van het gebouw aangepakt.

Vandaag bereikt de bouw het hoogste punt. Samen met de betrokken partijen en de bouwers staat de gemeente Emmen hier op feestelijke wijze bij stil. Behalve de school pakt de gemeente ook de omgeving aan. Dit heeft vooral te maken met veiligheid. Tegelijkertijd maakt de gemeente van de gelegenheid gebruik om de riolering te vernieuwen. De wegen tussen het winkelcentrum en de Laan van het Kinholt en de Laan van het Kwekebos krijgen een flinke make-over. Ter hoogte van de kruisingen van de Houtweg met de Laan van het Kinholt en de Laan van het Kwekebos komen rotondes. Ook krijgen de fietspaden een iets andere route. In een deel de Laan van het Kinholt en de Laan van het Kwekebos komt een nieuwe riolering. De werkzaamheden van zowel de rotondes als de riolering duren naar verwachting tot en met juli 2017.

Auteur

Redactie