DTK'70 ondanks winst niet meer alleen koploper

KLAZIENAVEEN

Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 heeft de lastige uitwedstrijd tegen Salamanders met 4-2 gewonnen. Hiermee heeft het team zich goed hersteld na het 3-3 gelijke spel van vorig weekend.

In Wateringen speelden Barry Wijers, Patrick Oeij en KoenHageraats voor DTK’70. Aan de zijde van Salamanders speelden oud-DTK-spelers Casper ter Luun en Bas Hergelink mee. Door de twee verliespunten van het weekend eerder moet DTK’70 de koppositie in de eredivisie nu delen met Taverzo Enjoy & Deploy. Zondag 2 april gaat in een onderling duel hoogstwaarschijnlijk de beslissing vallen welk team het seizoen op plaats één gaat afsluiten. Speler en coach Barry Wijers is ondanks de twee verliespartijen wel tevreden over de uitslag. “Er zat vandaag niet meer in. Koen Hageraats en ik speelden degelijk, maar Patrick is niet in vorm.”

Auteur

Redactie