Dr. Miracle's last illusion in Atlas Theater

EMMEN

Opera2day laat zich voor hun nieuwste voorstelling 'Dr. Miracle's last illusion' inspireren door een letterlijk magisch genre: het illusionisme. Het verhaal vol humor en horror speelt rond 1900.

Als de assistente van de ongrijpbare illusionist Dr. Miracle tijdens een show om het leven komt, raakt hij bedwelmd door de schoonheid van haar overgang naar de dood en het eeuwige licht. Hij wil er meer van weten en raakt op zijn zoektocht verzeild in een mysterieuze wereld vol slaapwandelaars, waanzinnigen en dolende zielen. Maar zien we lichtvoetige illusies of kijken we naar een gedetailleerd verslag van een reeks gruwelijke moorden?

Toptalent

De muzen en slachtoffers van Dr. Miracle – gespeeld door Woedy Woet, meervoudig Nederlands kampioen goochelen – worden vertolkt door vrouwelijk vocaal toptalent en een danseres van De Dutch Don’t Dance Division. De muziek wordt gespeeld door het New European Ensemble onder leiding van Hernán Schvartzman. Dr. Miracle’s last illusion is op donderdag 23 maart vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie