Renovatie woningen Emmer Meerveld gaat door

EMMEN

De woningen aan de Emmer Emmalaan en het Meerveld krijgen zo snel mogelijk een compleet nieuw dak. Dat is besloten door woningcorporatie Lefier. Ook de gevels en vloeren worden aangepakt. De bewoners zijn woensdagavond ingelicht over de renovatieplannen.

Er waren ongeveer zestig mensen van de partij. Deze week ontvangen de bewoners alle informatie in een uitgebreide nieuwsbrief, die mede namens de bewonerscommissies wordt verstuurd. Bewoners worden zo snel mogelijk over de definitieve planning geïnformeerd, stelt Lefier. Werkzaamheden aan de vloer kunnen waarschijnlijk in mei starten. In april zijn huisbezoeken gepland bij alle individuele bewoners. De bewoners kunnen overigens aan de bel trekken bij de woningcorporatie wanneer extra hulp gewenst is tijdens de werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door bouwbedrijf Heijmans.

Auteur

Redactie