DTK'70 ontvangt Scylla in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

DTK’70 speelt zondag 12 maart thuis tegen Scylla uit Leiden. Het tafeltennisteam uit Klazienaveen speelt een belangrijke thuiswedstrijd in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie.

DTK’70 verdedigt twee punten voorsprong op regerend landskampioen Taverzo Enjoy & Deploy. Tegenstander Scylla staat zesde in de competitie en moet een goede uitslag neerzetten om nog aanspraak te maken op een plaats bij de eerste vier. De eerste vier teams in de reguliere competitie gaan daarna strijden in de play-offs om het kampioenschap. Een goede uitslag is voor beide teams van belang met het oog op de play-offs. De uitwedstrijd in Leiden werd met 1-5 gewonnen door DTK’70. Speler en coach Barry Wijers verwacht echter geen gemakkelijke wedstrijd. “Scylla heeft een goed team en we zullen goed voor de dag moeten komen om een goede uitslag neer te zetten. Met het oog op het afgelopen NK heb ik daar alle vertrouwen in.”

Geslaagd NK

De spelers van het eerste herenteam uit Klazienaveen kunnen terugkijken op een geslaagd NK. In Zwolle bereikte Barry Wijers de halve finale, in deze partij legde hij de nummer één van Nederland Laurens Tromer het vuur aan de schenen. In een spannende partij trok Wijers aan het kortste eind en was de halve finale het eindstation. Koen Hageraats en Nathan van der Lee strandden beide in de kwartfinale en Patrick Oeij reikte tot de achtste finale. De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen.

Auteur

Redactie