Broadway-musical in Atlas Theater over jonge toptalenten

EMMEN

Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen in de spotlights voelen ze zich prettig. ‘A Chorus Line’ vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten in hun strijd om die felbegeerde rol.

Volg de drijfveren van de ambitieuze dansers in een nieuwe Nederlandse versie van deze legendarische Broadway-musical. ‘A Chorus Line’ is de voorloper van tv-talentenjachten zoals 'The Voice' en 'So you think you can dance' en laat de genadeloze afvalrace vol bloed, zweet en tranen van dichtbij zien. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama won de musical een regen aan prestigieuze prijzen, waaronder negen Tony Awards.

Kaskraker

Het stuk groeide wereldwijd uit tot een kaskraker en nummers als ‘I Hope I Get It’, ‘I Can Do That’, ‘What I Did For Love’ en ‘One’ werden regelrechte musicalklassiekers. A Chorus Line is op dinsdag 14 maart vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie