Ook Albert Heijn Klaver Kortwijk Nieuw-Amsterdam op zondag open

NIEUW-AMSTERDAM

/SLEEN - Klanten kunnen vanaf zondag 12 maart ook terecht bij Albert Heijn Klaver Kortwijk aan de Zuidzijde in Nieuw-Amsterdam. De supermarkt is vanaf dan - net zoals de Albert Heijn aan de Bannerschultestraat in Sleen - elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur open.

Sinds begin dit jaar is Bea Kortwijk - naast de Albert Heijn in Sleen - ook eigenaar van de Albert Heijn in Nieuw-Amsterdam. “We kregen na de overname al snel vragen of we ook op zondag open zouden kunnen”, vertelt Kortwijk. “Dat gaat dus nu gebeuren.” De supermarkt in Sleen is al ruim twee jaar op zondag open. “Met succes. We merken echt dat we in een behoefte voorzien.” Ook is Lunchroom 't Veurhuus in Sleen - naast de supermarkt - elke zondag open.

Auteur

Redactie