Pets Place op nieuwe locatie in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Twintig jaar lang was Pets Place te vinden in het pand aan de Langestraat 115c in Klazienaveen. De heropening van het bedrijf is op donderdag 9 maart om 9.00 uur in het een ruimer pand aan de Langestraat 145a.

Dat pand is goed voor bijna twee keer zoveel winkelruimte. Het assortiment wordt uitgebreid met tuingereedschap. Ook is er vanaf donderdag meer keuze in het assortiment hengelsport. Vanwege de parkeergelegenheid kunnen klanten gebruikmaken van de achteringang.

Acties

Tijdens de openingsdagen is sprake van acties zoals het gratis vlovrij maken van de kat of hond, proeverijen voor honden en katten en het gratis testen van vijverwater en aquariumwater. Het nieuwe onderkomen is ook op maandag vanaf 9.00 uur geopend. Meer informatie: 0591-393022, klazienaveen.langestraat@petsplace.nl en www.petsplace.nl.

Auteur

Redactie