Crowdfunding voor Zuidenveldfestival Sleen

SLEEN

In navolging van een succesvolle lijstcollecte en verloting is het voor de organisatie van het Zuidenveldfestival in Sleen tijd voor de volgende financiële actie om het evenement van 6 tot en met 9 juli financieel haalbaar te maken.

Het Zuidenveldfestival is een feest voor het hele Zuidenveld. Daarom wordt er ditmaal vanaf 8 maart een crowdfundingactie gestart, die met name gericht is op de dekking van de kosten voor de opnieuw in het leven geroepen Zuidenveldcompetitie. Deze strijd tussen de acht Zuidenveldkernen, de voormalig achtkamp, bevat naast enkele traditionele onderdelen zoals de (vee)keuringen en de wagens in de optocht, een zestal nieuwe onderdelen. Dat zijn een Fifa-gamingtoernooi voor de jeugd, een obstaclerun, Heel Zuidenveld Bakt, een puzzelrit, een bridgetoernooi en een concours d’elegance automobile met oldtimers. Via www.aandeelindebuurt.nl kan iedereen een bijdrage doneren. Zoek op Sleen en klik dan het initiatief Zuidenveldcompetitie aan. Doneren kan tot 8 april. De eerder gehouden collecte leverde 21.000 euro op. Toch is dat bedrag samen met de 3000 euro van de verloting nog niet genoeg om het festival te organiseren.

Auteur

Redactie