'Watskeburt?! – De Musical' in Atlas Theater

EMMEN

Vergeet alles wat je denkt te weten over musical. Vergeet sowieso alles wat je ooit gehoord hebt over theater, want dit wordt een knettergekke theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig.

‘Watskeburt?! – De Musical’ is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassen. Gooi Monty Python, de Muppets, South Park en The Wizard of Oz in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen. U weet wel, nummers als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’, waarmee deze Amsterdamse gasten zich tien jaar geleden met een oerknal op de kaart zetten.

Bas Bron

Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen aanwezig op het podium en gaan samen met Manon op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door ‘AuSchurk’ en zijn listige handlangers. Maak u klaar voor een achtbaanrit door het hoofd van De Jeugd van Tegenwoordig. In hun taal, met hun muziek en met hun onnavolgbare humor. Watskeburt?! – De Musical is op vrijdag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie