Paul de Munnik solo in Atlas Theater

EMMEN

Een avond vol persoonlijke verhalen, vrolijke anekdotes en uiteraard songs. Paul de Munnik staat dit seizoen voor het eerst solo in de theaters. Na een indrukwekkende carrière met Thomas Acda was het tijd om op eigen benen een nieuwe weg in te slaan.

In ‘Nieuw’ neemt De Munnik het publiek mee naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie opdeed. Waar hij de beelden en de muziek tot zich nam die hem leidden naar wat hij geworden is: één van 's lands beste theaterzangers.

Songs

Een avond vol persoonlijke verhalen, vrolijke anekdotes en uiteraard songs, voornamelijk afkomstig van zijn alom bejubelde album ‘Nieuw’, dat in maart 2016 uitkwam. Paul de Munnik is op donderdag 9 maart vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Zie de website www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie