Germanicus/CSVC JO13-1 naar halve finale bekertoernooi

COEVORDEN

Germanicus/CSVC JO13-1 heeft zaterdag in de kwartfinale van het bekertoernooi vv Heerenveen JO13-1 met 2-1 verslagen in een zeer spannende wedstrijd. Heerenveen staat ongeslagen bovenaan in de derde divisie, terwijl de jonge Coevordenaren ongeslagen bovenaan staan in de eerste klasse.

In de rust stond Heerenveen nog met 0-1 voor in Coevorden, maar al vrij vlot in de tweede helft kwam Germanicus/CSVC terug tot 1-1. De thuisclub kwam twintig minuten voor tijd zelfs op voorsprong. De ontlading was - ook bij het publiek - erg groot. Het slotoffensief van Heerenveen was hevig. Zo moest de Coevorder keeper nog tot twee keer toe redden, maar Germanicus/CSVC bleef op de been. De halve finale van het bekertoernooi is bereikt.

Auteur

Redactie