Nieuwe Emmer burgemeester Eric van Oosterhout bezoekt Sigrid's Garden

EMMEN

Eric van Oosterhout, de nieuwe burgemeester van de gemeente Emmen die op 13 maart officieel wordt geïnstalleerd, bezocht deze week het inloophuis Sigrid's Garden in Emmen voor een kennismakingsbezoek.

Tijdens een ontspannen sfeer, een prettig gesprek en een rondleiding kreeg hij een duidelijke indruk van het werk van het inloophuis. Van Oosterhout is overtuigd van de waarde hiervan voor de samenleving en draagt dit initiatief een warm hart toe. Binnenkort neemt Van Oosterhout afscheid als burgemeester van de gemeente Aa en Hunze. De giften die hij ter gelegenheid van zijn afscheid hiervan ontvangt, stelt Van Oosterhout ter beschikking aan de Samenloop voor Hoop-Gieten en Sigrids Garden in Emmen. Sigrids Garden is er voor (ex-)kankerpatiënten en naasten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals lezingen, yoga en schilderen. Voor meer informatie: www.sigrids-garden.nl.

Auteur

Redactie