Ook Paris2Day vertrekt uit oude V&D-pand

EMMEN

Waar beddenzaak Bosma Bedden het Vlinderstad Shopping Center in Emmen - het voormalige pand van V&D - verlaat, doet medebewoner en kledingketen Paris2Day dat nu ook.

Mede-eigenaar Jacco Lassche liet vanochtend weten dat zijn Paris2Day nog niet van plan was uit het pand te vertrekken. Lassche: “Wij zitten vast aan een contract en hebben nog geen beslissing gemaakt over de toekomst. Wij gaan nu nog niet weg.” Inmiddels is bekend dat ook Paris2Day de huur per 31 maart opzegt. Dat doet namelijk ook beddenzaak Bosma Bedden. De verhuurder van het complex heeft het huurcontract met Bosma Bedden beëindigd. Eigenaar Gerrie Bosma is niet blij met dit besluit. “We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar we maken van de nood een deugd en beginnen met onmiddellijke ingang een complete leegverkoop.” Toen Bosma Bedden met Vlinderstad Shopping Center in zee ging, had hij niet het vermoeden dat dit voor slechts acht maanden zou zijn. “Natuurlijk wist ik dat dit tijdelijk zou zijn, maar ik had wel op meer tijd gerekend. Wij zagen dit ook als een impuls voor het winkelbestand in het Emmer Centrum. De eigenaren hebben nu gemeend het huurcontract met ons te beëindigen. Wij zagen de toeloop en de omzet juist toenemen en dan is het altijd vervelend dat je de winkel dicht moet doen.”

Auteur

Redactie