Beleef het echte Zuid-Afrika met de South African Road Trip

EMMEN

Het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir neemt u mee naar het echte Zuid-Afrika. Samen met live muzikanten en hemelse zangeressen wisselt het mannenkoor feestelijke uitbundigheid af met intieme songs.

Jitsvinger - award winnende rapper, hiphopkunstenaar en ‘het Zuid-Afrikaanse broertje van Ali B’ - reist mee op deze roadtrip. Door de fantastische livemuziek, de prachtige verhalen en het adembenemende videodecor waant u zich een avond op de Westkaap. Wat zijn de verhalen van de mensen die daar wonen?

Prachtige mix

De voorstelling voert u door hun provincie en laat een prachtige mix zien van verschillende culturen en bevolkingsgroepen, die op de Westkaap naast elkaar leven. “Als een retourtje Kaapstad financieel niet tot de mogelijkheden behoort, is deze Road Trip het best denkbare alternatief”, aldus de Volkskrant. South African Road Trip staat met ‘Celebrating Life’ op vrijdag 3 maart vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer info en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie