Kennismaking met initiatieven oude dierenpark: Hier zijn we!

EMMEN

De sloopwerkzaamheden in het voormalige Dierenpark Emmen zijn in volle gang, maar wat gebeurt er verder allemaal in de oude zoo? Deze vraag is een reden voor de initiatiefnemers van het oude dierenpark om een open dag te houden en te laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Op 26 februari gaan van 13.00 tot 17.00 uur alle nieuwe initiatieven gezamenlijk open, onder de noemer: Hier zijn we.

In Galerie Bij Leth kunnen bezoekers genieten van het Lightverse collectief: vier dichters in de traditie van Drs. P, Driek van Wissen, Kees Stip en Annie M.G. Schmidt. Tussentijds zijn er optredens van Rock ’n Roll Duo Pinkcat en Latin Duo Mogambo verzorgd door Unplug & Play, dat die dag overigens aan de voorzijde van het park officieel wordt geopend door eigenaresse Janet Westebring. Bij Galerie Micks Art van Erik Knegt is een muzikaal optreden te zien van Madelief de Groot. Ook Elin Art zal officieel de deuren openen. Bij Tjukurpa is Petra Blom aan het werk zien, waar ze haar werk en techniek met plezier toelicht. Bij Edelsmederij Aafke Hof is glasblazer Marc Stuart aan het werk. Zijn verfijnde werken zijn teer, kwetsbaar en een lust voor het oog. In het Stadstheater Emmen van Gerald Janse is van 14.30 tot 18.00 uur een optreden van Eric de Vries en Joop van Es, waarvoor 12,50 euro entree moet worden betaald. Bij Toolbox, achterin het park, krijgen kinderen de mogelijkheid om te kleuren, tekenen, verven of om heuse robotjes te maken die ze mee naar huis mogen nemen. In verband met beperkte voorraad onderdelen is aanmelden hiervoor gewenst. Dat kan via: info@toolboxemmen.nl.

Auteur

Redactie