Staatsopera van Tatarstan in Atlas Theater

EMMEN

Op 28 februari speelt Staatsopera van Tatarstan de wereldhit ‘Madama Butterfly’ van Giacomo Puccini. Puccini voorzag het ontroerende verhaal over de onvoorwaardelijke liefde van de Japanse geisha Cio-Cio-San (Butterfly) voor de Amerikaanse marineofficier Pinkerton van ongelooflijk krachtige muziek.

Niet voor niets is dit nog steeds één van de meest geliefde opera’s ter wereld. Ook met de uitvoerders zit het helemaal goed: de Staatsopera van Tatarstan komt al ruim twintig jaar naar Nederland met kwalitatief hoogstaande producties. Met een groot orkest, koor en internationale topsolisten hebben zij de harten van vele Nederlandse operaliefhebbers veroverd. Italiaans gezongen en een Nederlandse boventiteling. Staatsopera van Tatarstan speelt dinsdag 28 februari vanaf 20.00 uur onder leiding van Mika Eikenholz in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie