Tangarine komt naar Atlas Theater

EMMEN

De Verenigde Staten zijn voor Tangarine een tweede thuishaven. Vreemd is dat niet, want de muziek van het duo is immers met vier magere benen geplant in Amerikaanse roots en folk.

Sander en Arnout trokken van oost naar west in hun favoriete land en voelden weer hun oude nieuwsgierigheid en inspiratie opkomen. Bij alles wat ze zagen - de gekte in New York, de armoede in Chicago en de woestijnpracht in Texas - welden de akkoorden en de melodieën als vanzelf op. Einddoel van de reis was Tucson - Arizona - waar ze hun nieuwste album Thereand Back opnamen in samenwerking met de Amerikaanse rootsband Calexico. Calexico-voormannen John Convertino en Joey Burns vormen de ritmesectie op dit nieuwe album van Tangarine. ‘From Tucson With Songs’ is het reisverslag van hun pelgrimage. Tangarine staat woensdag 1 maart vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie