Apollo Group Coevorden viert 170-jarig jubileum

COEVORDEN

Van lokale hoefsmid tot wereldspeler in het produceren en verkopen van interne transportsystemen. Zonder dat hij wist dat het bedrijf zo groot zou worden, begon entrepreneur Gijsbert van den Pol in 1847 aan het avontuur dat inmiddels 170 jaar voortduurt. In deze 170 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest en hebben er inmiddels vijf generaties aan het roer gestaan en zijn deze ook weer afgetreden.

Sinds 2016 leidt zesde generatie Claudia van den Pol het familiebedrijf met de vastberadenheid om veel meer jubilea van het bedrijf te mogen vieren. Van den Pol opent - naast een eigen saleskantoor in Bangkok - een eigen fabriek in Thailand. “Met steeds meer vestigingen in het buitenland wordt het voor onze klanten makkelijker om met ons zaken te doen. Ook willen we graag de klant altijd in de eigen taal en cultuur kunnen helpen.” Het bedrijf was vorig jaar nog finalist in de wedstrijd Drentse Onderneming van het Jaar. Zie ook www.apollobv.com.

Auteur

Redactie