Auto Expo Hardenberg in Evenementenhal

HARDENBERG

De grootste autoshowroom van Overijssel - Auto-Expo Hardenberg - staat voor de deur. Dit jaar kiest de organisatie ervoor om de Auto-Expo te houden op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari in Evenementenhal Hardenberg. Zowel de entree voor het evenement als parkeren is gratis.

Het complete wagenpark van Auto-Expo Hardenberg bestaat uit modellen van onder anderen Citroën, Renault, Skoda, Ford, Audi, Volkswagen, Toyota, Mitsubishi, Suzuki en Hyundai. In totaal zijn er 250 auto’s te bekijken.

NDC events

Auto-Expo Hardenberg wordt gehouden door NDC events, in samenwerking met autodealers uit Overijssel. Het evenement in Evenementenhal Hardenberg is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie staat op www.autoexpohardenberg.nl.

Auteur

Redactie