‘De drive en energie van Bouke zijn onnavolgbaar’

EMMEN

Bouke Scholten - beter bekend als zanger Bouke - gaf zaterdag 11 februari zijn Home town concert in een uitverkocht Hampshire Hotel in Emmen.

Volgens de Emmer fan Marcel Meijer was de zanger niet eerder te horen met een steviger en rockender repertoire dan op deze zaterdagavond. “Bij het nummer Great balls of fire verwachtte het publiek bijna dat de piano in de fik zou vliegen. De drive en energie van de zanger zijn onnavolgbaar”, stelt hij dan ook. “Dat zijn stem tot de beste van Nederland behoort is zo langzamerhand wel bekend, maar een concert van Bouke is ook een gezellige, swingende avond uit voor jong en oud.” Het nieuwe album van Bouke heeft de titel ‘This is me’ en komt 13 april uit. Kijk op de website voor meer informatie: www.bouke.nu.

Auteur

Redactie