Kinderpopconcert in Atlas Theater

EMMEN

Heeft u wel eens een peuter wild zwaaiend met zijn fopspeen zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Het zou zomaar kunnen bij het Kinderpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn band.

De muzikanten maken er een feest van met stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows en een hoog meezinggehalte. Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien en naast de bekende liedjes als ‘In de maneschijn’, ‘Tante in Marokko’ en natuurlijk ‘HokiePokie’ komen ook nieuwe nummers voorbij. Heb jij wel eens gehoord van een ‘Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant’? Niet? Dan moet je zeker komen! Het Kinderpopconcert staat gepland op donderdag 23 februari vanaf 15.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie