Fuse: klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie

EMMEN

Door optredens bij Podium Witteman en DWDD speelde Fuse zich het afgelopen jaar flink in de kijker. Maar de enorme muzikaliteit en sterke live presentatie van het zestal was bij velen al eerder bekend, want de groep was en is veel gevraagd. Van club en kerk tot festival en concertzaal.

De reden is eenvoudig, want Fuse is ‘virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal’, aldus het Haarlems Dagblad. Door de muzikale aderen van Fuse stromen klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie. In de ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie bezoekt de groep vele muzikale hoeken: ritmisch werk van Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Sjostakovitsj, Ellington en Coltrane. Fuse speelt zondag 19 februari vanaf 20.30 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie