Rietplasrun weer op het programma

EMMEN

De Rietplasrun wordt zaterdag 18 februari gelopen. Het is de vierde keer dat atletiekvereniging E.A.C. De Sperwers deze hardloopwedstrijd organiseert.

Deze crossloop met start en finish bij Hippisch Centrum Emmen voert de deelnemers over een selectief parcours met uitdagende elementen als zand, grasland heuvels en strand nabij De Grote Rietplas in Emmen. Naast de hoofdafstanden van 4 en 8 kilometer zijn er ook wedstrijden van 1 en 2 kilometer voor jeugd- en VB-atleten. Het is de tweede loop van het loopcircuit van de Emmer atletiekvereniging dit jaar. Hardlopers kunnen zich inschrijven via www.inschrijven.nl of op de wedstrijddag zelf in de kantine van Hippisch Centrum Emmen aan de Ericasestraat 109, tot twintig minuten voor aanvang van het onderdeel. Voor de twee korte afstanden is het inschrijfgeld twee euro. Voor de langere afstanden kost meelopen zes euro.

Auteur

Redactie