Offerein Bokaal kent sterk deelnemersveld

Hoogeveen

HoogeveenNu de KNVB de speeldata voor het nieuwe seizoen bekend heeft gemaakt, komt ook de organisatie van de AH Offerein Bokaal met haar plannen naar buiten.

Het door HZVV en Hoogeveen georganiseerde toernooi beleeft in augustus de zesde editie. WKE-16 en SV Dedemsvaart gaven aan graag deel te nemen. Het mooie is dan ook dat ook tijdens de komende editie ploegen van diverse niveaus vertegenwoordigd zijn. Naast de eerder genoemde ploegen nemen ook HZVV, Hoogeveen zondag, Germanicus, Hoogeveen zaterdag, Ruinerwold en SC Erica weer deel. Het speelschema laat meteen in de eerste ronde al een aantal prachtige affiches zien, waarbij het duel tussen Germanicus en WKE-16 er misschien nog wel het meest uitspringt. Viervoudig winnaar HZVV treft op de eerste speeldag Ruinerwold. Hoogeveen zondag opent het duel tegen SV Dedemsvaart dat het momenteel prima doet in de derde klasse neemt het op tegen eersteklasser SC Erica.

De eerste ronde wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus. Woensdag 23 augustus is de tweede ronde en de finale is op zaterdag 26 augustus.


Auteur

Redacteur