Geslaagde honkbalclinic bij Bedrocks Emmen

EMMEN

Bij Bedrocks werd afgelopen zondag een honkbalclinic gehouden voor bijna alle teams door Stijn van der Meer samen met zijn broer Bob.

Stijn is speler van het team Kingdom of the Netherlands en heeft afgelopen zomer het EK gewonnen waar hij ook tot meest waardevolle speler is gekozen. Logisch dat veel van de aanwezige kinderen het een geweldige ervaring vonden om met één van de beste spelers van Europa te trainen. Naast je jeugd werden ook de senioren en de trainers zelf een aantal fijne kneepjes bijgebracht. Verschillende trainingen over gooien, vangen en slaan, maar ook het maken van slidings werden op een leuke manier belicht. Natuurlijk was er tijd voor vragen, handtekeningen en foto's. Als de spelers van Bedrocks in maart de buitentrainingen hervatten, zal Stijn vertrekken naar Amerika om zich te melden voor de trainingen bij zijn nieuwe werkgever: de Houston Atros.

Auteur

Redactie