The Simon & Garfunkel Story in het Atlas Theater

EMMEN

The Simon & Garfunkel Story vertelt het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit New York die uitgroeien tot één van ‘s werelds meest succesvolle muzikale duo’s.

Het wordt een reis door de tijd die voert langs de grote successen in de jaren zestig, naar de dramatische breuk in 1970 en hun solocarrières daarna. Elf jaar later bracht hun memorabele reünieconcert in Central Park een half miljoen mensen bijeen en stuwden Art Garfunkel en Paul Simon elkaar opnieuw tot grote hoogten op. Natuurlijk komen tijdens dit eerbetoon vele hits langs, zoals Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer en The Sound Of Silence. Acteur Dean Elliott kruipt in de huid van Paul Simon. The Simon & Garfunkel Story staat op zaterdag 18 februari vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en hoe te reserveren.

Auteur

Redactie